Eerste bewegende beelden van GTA5 voor pc zijn nep

GTA5-fans willen zo graag dat er een nieuwe game voor PC komt, dat er al weken allerlei geruchten rondgaan. Vorige week nog werd er een screenshot verspreid van de game, maar die bleek nep. Nu heeft gtaforum.nl ook een filmpje van de game gevonden.

In het filmpje wordt uitgelegd welke toetsen je moet indrukken op je toetsenbord om bepaalde acties uit te voeren. Maar helaas voor de gamers: ook dit filmpje is nep. De resolutie van de beelden is te laag en de instructies over het toetsenbord zijn er waarschijnlijk later in gemonteerd.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>