FILMPJE: ‘Fox-verslaggever’ zegt dat ‘ie seks wil met vermiste vrouw

Altijd leuk, fragmentjes van nieuwsuitzending zo verknippen dat het heel wat anders wordt. Dat is ook gebeurd met een uitzending van Fox News. Daarin is te zien dat een verslaggever in geuren en kleuren vertelt wat hij met een 20-jarige vermiste vrouw zou willen doen: hij wil uitgebreid seks met haar hebben. Dat meldt Yahoo!

In het filmpje lijkt het alsof de verslaggever denkt dat de camera al uitstaat als hij zijn plannen met de vermist vrouw uitspreekt. Na zijn lompe uitspraken wordt geschakeld met de nieuwslezeres van Fox News, die haar excuses aanbiedt voor de verslaggever.

Dat laatste fragment is wel echt, maar de nieuwslezeres biedt haar excuses aan voor een heel ander fragment. In de originele uitzending wordt geschakeld met een verslaggeefster die vloekt, omdat ze een bakje aardbeien uit haar handen laat vallen. De verslaggever die in het hoax-filmpje te zien is, was dus nooit in een echte uitzending van Fox News. Hieronder het originele fragment:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>