‘Kim Jong-un heeft zijn oom aan 120 honden gevoerd’

Volgens de Wen Wei Po, een krant uit Hong Kong, zou de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un zijn oom aan 120 hongerige honden hebben gevoerd. Onder andere het AD meldt dat. De Wen Wei Po is nauw verbonden met de Chinese Communistische Partij.

Jong-uns oom Jang Song Thaek werd beschuldigd van corruptie, drugsgebruik en verraad en werd daarom gedood. Over de manier waarop dat gebeurde, gaan nu de wildste verhalen rond.Ā Volgens de krant is hij uitgekleed en in een kooi gestopt, samen met vijf andere veroordeelden. Vervolgens werden 120 hongerige honden losgelaten in de kooi. De honden zouden vijf dagen niet gegeten hebben.

Bron: sxc.hu

Kim Jong-un zou samen met driehonderd Noord-Koreaanse hoge heren naar het bizarre tafereel hebben gekeken. Na een uur zouden de oom en de vijf anderen ‘volledig’ opgegeten zijn, meldt NBC News op haar website.

Maan volgens de Washington Post is er niets van waar. Echte hard bewijs dat het een hoax is hebben ze nog niet, maar ze hebben wel een hoop redenen op een rijtje gezet waaruit blijkt dat Jang Song Thaek waarschijnlijk geen hondenvoer geworden is.

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>