‘Acteurs serie Friends komen bij elkaar voor reünie in 2014’

Soms zijn er van die geruchten waarvan je stiekem toch hoopt dat het waar is. Er gaat een verhaal rond dat de producers van de serie Friends bezig zijn om een reünie te organiseren. Ze zouden alleen actrice Jennifer Aniston nog moeten overtuigen. Dat meldt kpopstarz.com.

Bron: sxc.hu

Aniston ging onlangs nog wel op vakantie met Courtney Cox, een andere Friends-actrice.

Reünie

Jennifer Aniston zou de enige zijn die nog overtuigd moet worden om mee te doen aan de reünie. Ze zei laatst in een interview dat ze het niet volhoudt om een hele aflevering van de serie terug te kijken. Als het aanstaat kijkt ze wel even, maar niet lang. “Het is leuk voor een seconde, dat je denkt, welke is dit ook alweer?”, zei ze.

In 2014 is het precies twintig jaar geleden dat de Friends begon en tien jaar geleden dat de serie stopte. Volgens OK! Magazine ontkomt de cast er daarom niet aan om samen iets te doen. Een bron vertelde aan het magazine dat Aniston langzaamaan overtuigd wordt om mee te doen aan een nieuw Friends-project.

Hoax?

Vorig jaar rond deze tijd ging er ook een gerucht rond over een speciale Friends-aflevering voor Thanksgiving 2014, maar dat bleek een hoax. Het is dus niet verstanding om al heel hard te hopen op een come-back. Kort geleden werd Aniston trouwens ook slachtoffer van een hoax. Ze zou haar hoofd kaal geschoren hebben voor kerst, maar de foto die gebruikt werd was bewerkt.

Uit de geruchten wordt niet duidelijk of het zou gaan om een speciale reünieaflevering voor tv of misschien zelfs een film. Maar je weet nooit, dus ik ga alvast oefenen.

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>