Paul Walkers broer Cody reageert toch op complottheorie: ‘Respectloos’

Alhoewel sommige sites dit weekend nog schreven dat de familie van de verongelukte Paul Walker niet reageert op de complottheorieën rond Pauls dood, lijkt het erop dat broer Cody Walker nu toch van zich laat horen. Dat meldt Enstarz.com.

‘Fast and Furious’-acteur Paul Walker kwam ongeveer een maand geleden om het leven bij een auto-ongeluk. Maar volgens de site Nodisinfo.com zou Walkers dood in scene gezet zijn, met behulp van de ‘Fast and Furious’-crew. Veel fans zijn boos over de complottheorie.

Bron: sxc.hu

Cody Walker heeft op zijn pagina een filmpje van de pagina ‘RIP Paul Walker’ gedeeld, waarin de complottheorieën van Nodisinfo.com genoemd worden. “Zo respectloos”, schreef hij erbij. “De media zijn zo wreed. Laat mijn broer rusten in vrede.”

De vraag is alleen of de pagina wel écht van Cody is. De pagina werd pas aangemaakt na Walkers dood en er worden bijna alleen maar berichten van de RIP Paul Walker-pagina op gedeeld.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>