Geen paniek, SpongeBob blijft!

Deze hoax gaat al een week of twee rond, maar hij is nog steeds niet helemaal de wereld uit. Nog altijd verschijnen er tweets van mensen in lichte paniek. Gaat Nickelodeon echt een einde maken aan de serie SpongeBob?

Als we dit plaatje mogen geloven is het vanaf 28 januari 2014 gedaan met de pret. De vrolijke spons, zeester Patrick, krab Meneer Krab en octopus Octo zouden vanaf dat moment niet meer op de buis komen.

Bron: twitter.com/nairyqyeen

Met #SaveSpongebob konden mensen proberen om te voorkomen dat hun favoriete jeugdserie uit de lucht gehaald werd. Maar half december bevestigde Nickelodeon al dat er geen reden was voor paniek: “We hebben afleveringen voor 2014 liggen en er komt een film uit in 2015.”

SpongeBob Squarepants bestaat al sinds 1999. Zijn stem wordt ingesproken door Tom Kenny, die dit jaar zelf ook onderwerp was van een hoax. In januari werd hij dood verklaard.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>