De kerstcoupe van Jennifer Aniston: kaal?

Ook met Kerstmis gaan er hoaxes rond. Zo zou actrice Jennifer Aniston deze kerst voor een wel heel bijzondere coupe gaan: kaal! Ze zou op Instagram gezet hebben dat ze haar haar afgeknipt had om haar nichtje met kanker te steunen deze kerst. Met foto.

Bron: twitter.com/StayChiIl

“Bij mijn nichtje is afgelopen jaar kanker geconstateerd. Toen haar haar begon uit te vallen, was ze depressief en durfde ze niet in de spiegel te kijken”, staat bij de foto. “Ze vroeg me laatst waarom ze niet knap was, zoals alle andere meisjes. Ik wist niet hoe ik moest reageren. Dus ik heb mijn haar afgeknipt voor haar. Deze kerst ben ik haar spiegel.”

Prachtig en heel nobel verhaal, alleen de foto die erbij staat is er een van zo’n zeven jaar geleden. Toen was ze overigens ook niet kaal, de foto is bewerkt (de echte foto vind je hier) Het Instagram-plaatje dat rond gaat op Facebook is ook nep, Aniston heeft namelijk helemaal geen Instagram-account. Dat meldt Epoch Times. Toch werd het bericht tienduizenden keren geliked en gedeeld.

Nog een keer kaal

In april ging trouwens dezelfde hoax rond. Toen ‘zei’ Aniston in de fake posts dat ze het voor een film had afgeschoren. Maar een paar dagen later werd ze gewoon gezien met lang haar.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>