HOAX.RADIO: Herken de hoax op Qmusic

Elke zondag tussen 12 en 1 op Qmusic, brengen we je op de hoogte van het allerlaatste nepnieuws. Herken jij de hoax, uit deze drie bizarre berichten? De oplossing hoor je bij Joey van der Velden op Qmusic.

Vrouw veegt bips af met schilderij van 30 miljoen
De politie van Denver, in de Amerikaanse staat Colorado, heeft vorige week een 36-jarige kunsthaatster opgepakt. De vrouw heeft namelijk haar blote billen afgeveegd aan een peperduur schilderij van de Amerikaanse kunstenaar Clyfford Still. Nadat ze haar billen had afgeveegd leegde de vrouw haar blaas op de grond, naast het schilderij. De vrouw zit voorlopig vast.

PVV-er van Bemmel opgepakt voor naaktlopen
Als leden van de PVV al door brievenbussen plassen of stomdronken iemand te lijf gaan, dan kan je jezelf afvragen whatā€™s next. Afgelopen woensdag dook er op Internet een bericht op dat Kamerlid Jhim van Bemmel op Nieuwjaarsochtend naakt door de straten van zijn woonplaats liep, bovendien was hij stomdronken. Een buurvrouw van het Kamerlid waarschuwde de politie, waarna van Bemmel werd gearresteerd wegens het verstoren van de openbare orde.

Piloot wordt opgeschrikt door vliegende haai
Een piloot uit Nieuw Zeeland kon zijn ogen niet geloven toen er opeens een vliegende haai voor zijn vliegtuig opdook. De piloot bevond zich op dat moment op 600 meter hoogte. De piloot waarschuwde meteen de luchtverkeersleiding van het naburige Christchurch International Airport, die ook alle andere toestellen in de omgeving waarschuwde. Een ongeluk heeft zich niet voorgedaan.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>