Best hoax ’11: Sarah Palin vindt op Facebook vooral zichzelf leuk

In de laatste maand van het jaar blikt hoax.blog.nl terug op de beste hoaxen en broodje aap verhalen van het afgelopen jaar.

De Amerikaanse wannabe president Sarah Palin heeft een tweede Facebook-account aangemaakt, waarmee ze vooral reageert op de berichten die op haar andere account verschijnen. Zo beweert de Amerikaanse blog Wonkette.

Het blog zegt de zelfverheerlijking te baseren op het uitgelekte manuscript van het boek Blind Allegiance to Sarah Palin, dat geschreven is door een ex-medewerker. Het boek citeert veelvuldig uit mails tussen Palin en haar medewerker. Via het gepubliceerde gmail-adres ontdekte Wonkette het Facebook account ’Lou Sarah‘.

‘Lou Sarah’ heeft slechts twaalf vrienden, waaronder Palin’s vader en dochter. Twee Facebook accounts is echter niet heel schokkend, beschamend wordt het wel als blijkt dat Palin onder haar pseudoniem Lou Sarah vooral reageert op eigen schrijfsels op haar officiële Facebook-pagina.

Meer Best hoax ’11

 


facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>