Best hoax ’11: Toplessfoto Pippa Middleton echt of nep?

In de laatste maand van het jaar blikt hoax.blog.nl terug op de beste hoaxen en broodje aap verhalen van het afgelopen jaar.

Niet bruid Kate Middleton stond op haar huwelijk met prins William in het middelpunt. De show werd gestolen door het kontje van haar zusje Pippa. Al snel duiken er ook kiekjes op waarop de sexy Pippa zonder jurk te zien is.

Na de topless foto van de rug van Pippa Middleton, zouden er nu foto’s opgedoken zijn van haar voorgevel. Maar is de foto echt? De Telegraaf heeft het nieuwsbericht en de foto inmiddels alweer van haar site verwijderd, op last van het Engelse  Koningshuis of omdat de foto hartstikke nep is?

vkmag.com heeft de foto nog wel op haar site staan. Volgens het bericht is deze gemaakt in 2006 tijdens een vakantie op Ibiza.  En zou hij best wel eens echt kunnen zijn: “Het moedervlekje boven de lip en haar lachrimpels zitten op dezelfde plek.” Snel kijken en conclusies trekken.

Meer Best hoax ’11

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>