Best hoax ’11: Wilma Nanninga meldt Jody Bernal dood

In de laatste maand van het jaar blikt hoax.blog.nl terug op de beste hoaxen en broodje aap verhalen van het afgelopen jaar.

Het een zondagochtend in maart, wanneer roddelkoningin Wilma Nanninga in haar roze duster een glaasje jus de orange wegslurpt, ondertussen neemt ze de ochtend-tweets door: ‘Jody Bernal komt om bij ski-ongeluk’, staat er te lezen in haar timeline. Nanninga verslikt zich in haar sapje en haast zich naar haar laptop om een berichtje te typen. Het zal haar niet overkomen dat haar showbizzrubriek dit schokkende nieuws mist.

Enkele kilometers verderop ontwaakt Bernal uit zijn coma. Bij het carnaval gisterenavond heeft hij een fikse kater opgelopen, maar al zijn ledematen zitten er nog aan. Het bericht over het vermeende ski-ongeluk was een ordinaire hoax of zoals we dat tegenwoordig ook wel een Biebertje noemen.

Jody Bernal is slachtoffer van dezelfde fake-doodmelding als Eddie Murphy, Avril Lavigne en Charlie Sheen en zo wordt de Brabantse zanger dan toch eindelijk echt beroemd.

Met Wilma Nanninga gaat het intussen een stuk minder goed. De roddeltante is gestikt in haar jus de orange met vruchtvlees. R.I.P.

Meer Best hoax ’11

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>