Russische ‘Magneetman’ plakt record aan lepels op lichaam

De Georgiër Etibar Elchiyev (39) is letterlijk een aantrekkelijke man. Elchiyev, die over een magnetisch lijf zou beschikken, slaagde er gisteren in om vijftig lepels aan zijn lichaam te laten hangen zonder dat het bestek losliet.

Hij mag zich met deze prestatie houder van het Guinness World Record voor ‘Het meeste lepels aan een menselijk lichaam’ noemen. De trotse magneetman wil bij een volgende poging honderdvijftig lepels op zijn lichaam plakken.

Dat deze Georgiër niet over een bovennatuurlijke gave beschikt weten we natuurlijk al lang, de lepels blijven enkel plakken omdat de magneetman zich een maand niet heeft gewassen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>