‘Maddie te koop aangeboden aan Victoria Beckham’

Er is een zoveelste bizarre ontwikkeling in de zoektocht naar het verdwenen Britse meisje Madeleine McCann. Onderzoekers van Scotland Yard zijn naar Barcelona getrokken om tips over een mogelijke smokkelbende te onderzoeken.

De bende zou kinderen van Portugal naar Spanje vervoeren om ze daar te verkopen. Dat meldt de Telegraaf die het bricht pikte van de Engelse sensatiekrant the Sun. Madeleine McCann Madeleine McCann verdween op 3 mei 2007. Sindsdien wordt in de pers regelmatig gemeld dat er een nieuwe doorbraak in het onderzoek is.

In het onderzoeksrapport staat dat een Australisch-sprekende vrouw aan een groep Britten zou hebben gevraagd: “Bent u hier om mijn nieuwe dochter te brengen?” Opvallend is dat de vrouw veel lijkt op Victoria Beckham, de voormalige Spice Girl. De agenten zijn naar Spanje gereisd om de vrouw te zoeken.

Of deze nieuwe theorie in de opsporing van Maddie hout zaagt, moet dus nog blijken Inmiddels is het meisje over de hele wereld wel eens gesignaleerd. Zo zou Maddie in juli van dit jaar gespot zijn in India, dit bleek toen al gauw het zoveelste onzinverhaal.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Maddie te koop aangeboden aan Victoria Beckham’

  1. Pingback: Best hoax ’11: Maddie zegt weer kiekeboe | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>