Zwarte Piet overvalt pakketbezorger

Een man verkleed als Zwarte Piet heeft samen met een andere man in Leiden een pakketbezorger overvallen, zo meldt Omroep West. Dat terwijl je eigenlijk zou denken dat Zwarte Piet en de pakketbezorger als goede collega’s met elkaar om zouden kunnen gaan, ze bezorgen immers beide bakketjes, of was er jaloerzie in het spel?

Eén van de daders bedreigde de bezorger met een vuurwapen toen die aan de Surinamestraat zijn bestelwagen wilde instappen. De bezorger moest meerijden tot aan de Admiraal Banckertweg.  Daar laadde de overvallers de postpakketten over in een andere auto. Vervolgens gingen ze er vandoor. De bezorger lieten ze achter. Hij is niet gewond geraakt, maar wel hevig geschrokken.

Beide overvallers zijn met een andere auto gevlucht. Eén van de wagens is even later weer werd teruggevonden. De daders zijn nog spoorloos. De politie heeft onder andere met een helikopter naar de daders gezocht, tot nu toe zonder resultaat.

De reaguurders van Omroep West weten vast wel raad met de daders. Zo reageert Gerard met advies: Lijkt me duidelijk: “alle zwarte pieten het land uit! .” Een anonieme reaguurder buigt zich intussen over het alibi, de crisis krijgt alweer de schuld: “Tja, dit soort dingen ga je krijgen allemaal!!! We worden toch aan allerlei kanten helemaal uitgekleed,vooral door die crisis… Maar goed het aankomend jaar wordt het nog veel slechter. Dan zullen er wel meer van dit soort dingen gebeuren, overvallen,inbraken en diefstallen..Nou tis te hopen dat ze snel gepakt worden die twee.. Ondanks dat ze als Zwarte piet verkleed waren…”

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>