Hoax history: Japanse telefoon kijkt door ondergoed heen

In HOAX history een overzicht van de meest legendarische hoaxen uit de geschiedenis.

Sony Ericsson presenteerde onlangs haar nieuwe paradepaardje, de Xperia. Met 5 miljoen pixels, automatische witbalans, BestPic technology en Xenon flitser. Toch zijn de Japanners niet onder de indruk, zo 2010.

Waar de Japanners wel voor warmlopen is de ‘5005x X-Ray Phone’, een telefoon met een camera waarmee je door kleren heen kan kijken. Al sinds 2007  speculeren hitsige Japanse pubers over het bestaan van de telefoon. En gelukkig, weet Yahoo het antwoord.

Hoe de unieke X-ray techniek werkt is te zien in de nu volgende foto. Maar pas op het opklikken van deze link is misschien niet veilig op het werk!

Volgens de technische specificaties is de telefoon tevens voorzien van een automatische tepeldetectie, die het begluren van minderjarigen onmogelijk maakt.
Meer grote hoaxen

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hoax history: Japanse telefoon kijkt door ondergoed heen

  1. iWilly W

    Hummm, zo’n telefoon waarmee je door een dun ,aagje kleren heen lijkt stelt niks voor vergeleken met mijn uitvinding. Ik heb iets uitgevonden waarmee je dwars door muren kunt kijken. De technische naam van dat ding is R,A.A.M. (Registreerd Alles Aan Mensen)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>