Boze man tatoeert drol op rug ex

De ultieme manier om je overspelige ex terug te pakken, tatoeer een drol op haar rug! Dat moet tatoeerder Ryan Fitzgerald gedacht hebben. Dat hij er een juridische proces aan over hield van 100.000 dollar, dát had hij even niet bedacht. Dat geld werd geëist door zijn ex, Rossie Brovent, bij wie hij als wraak  een grote drol in inkt op haar rug had aangebracht.

Rossie Brovent had haar vriendje Ryan destijds om een tatoeage met een afbeelding uit Narnia gevraagd. Maar haar vriendje kwam erachter dat zij hem had bedrogen met zijn beste vriend en hij veranderde de tekening in een… dampende drol met vliegen er omheen. Rossie Brovent was het er niet mee eens en stapte naar de rechter om 100.000 dollar te eisen van haar lieftallige vriendje.Hoe kan het dat ze niets merkte tijdens het aanbrengen van de tattoo? “Ik werd zat gevoerd met goedkope wijn en shots tequila voor ik tekende”, aldus Brovent in The Sun. Wat leren we hiervan?

1. Ga nooit een relatie aan met een tatoeëerder als je nogal graag vreemdgaat;

2. Laat nooit dronken een tatoeage zetten.

Voor je het weet zit je in de….juist.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Boze man tatoeert drol op rug ex

  1. Lis

    Leuk

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>