Duitser doet aangifte tegen Paus zonder gordel

Toen Paus Benedictus XVI onlangs een bezoek bracht aan het Duitse Freiburg, droeg de heilige tijdens de traditionele rondrit geen gordel. Een inwoner van Dortmund zag het en deed aangifte op het politiebureau.

Want je autogordel vergeten, is vragen om problemen. Stel je voor als de pausmobiel ineens een noodstop moet maken of er een Suzuki Swift de hoek om komt zetten, dan wordt Paus Bededictus XVI keihard tegen het glas getorpedeerd.

De man deed aangifte, nadat hij was geconfronteerd met een dodelijk ongeluk waarbij inzittenden van een auto geen gordel om hadden. De man, geen lid van de Rooms-Katholieke Kerk, zegt zich zorgen te maken over de veiligheid van de paus. De Duitse justitie moet nu beslissen of de paus een boete moet betalen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>