Russen zien weer ufo’s (YouTube)

In het zuidwesten van Rusland aan de kust van de Zwarte Zee spotte strandgangers deze week enkele bizarre vliegbewegingen. Een lichtgevend voorwerp, gevolgd door een rookpluim cirkelde rondjes door de lucht. Een van de ooggetuigen legde het schouwspel op video vast.

Het is niet de eerste keer dat een dergelijk object boven Rusland wordt gezien. In oktober zagen de bemanningsleden van een passagiersvliegtuig boven Moskou het ding dat nog het meest lijkt op een brandende luchtafweergranaat ook al.

De waarneming produceert een ongewoon geluid wanneer het een scherpe hoek maakt. Dat het onbekende ding een artilleriegranaat is, is uitgesloten. Hiervoor zijn de ongecontroleerde bewegingen die de lichtbol maakt te onwaarschijnlijk. Ook is al uitgesloten dat de objecten een grapje waren van de lokale modelvliegtuigjesclub Wel vast staat dat de voorwerpen door iemand bestuurd worden. De grote vraag is echter of dit door een aardse of buitenaardse kracht is. (Bron: Fok!)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>