HOAX.RADIO: Herken de hoax op Qmusic

Elke zondag tussen 12 en 1 op Qmusic, brengen we je op de hoogte van het allerlaatste nepnieuws. Herken jij de hoax, uit deze drie bizarre berichten? De oplossing hoor je bij Joey van der Velden op Qmusic. Luister hier het item terug.

HOAX.RADIO: Herken de hoax op Qmusic 27-11-2011

Hersenen verwerken naakt het snelst
Uit een onderzoek van een Universiteit uit Finland blijkt dat onze hersenen sneller afbeeldingen kunnen verwerken waar naakt in zit verwerkt. De wetenschappers lieten proefpersonen kijken naar foto’s van naakte en geklede mannen en vrouwen. Tegelijkertijd werd hun hersenactiviteit gemeten. Hieruit kwam naar voren dat hoe minder kleding er werd gedragen, des te efficiënter de hersenen te werk gingen. Lees verder

Oudjes delen elkaar een unieke kaarthand
Vier Engelse gepensioneerde hebben elkaar per toeval allevier een unieke opeenvolgende reeks van dezelfde kaartsoort toebedeeld. De kans dat je bij het kaarten alle dertien harten- ruiten- schoppen- of klaverkaarten gedeeld krijgt is verwaarloosbaar klein. Toch lukte het de Engelse bejaarden, die verklaren op de normale manier te hebben gedeeld en niet te hebben valsgespeeld. Lees verder

Jongste comazuiper van Nederland is kind van 10
In Nederland is een kind van slechts 10 jaar oud met een alcoholvergiftiging in het ziekenhuis opgenomen. De 10-jarige is de jongste zogenaamde comazuiper ooit. Tot nu toe was de jongste geregistreerde drinkende tiener in ons land 12 jaar oud. Lees verder

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>