Vrouw wint spelletje met fout antwoord

Je kent ze wel die spelletjes, waarbij diegene die het eerst de telefoon opneemt met een bepaalde zin beloond wordt met een kwak geld. Ze bestaan overal ter wereld, ook in Australië.

“I wake up with Today” (‘Ik sta op met de Today-show’), was de zin die kijker Rosemary Badger uit Queensland aan de telefoon zei. Een pijnlijk foutje, want ze gaf dat antwoord aan het concurrerende ochtendprogramma ‘Sunrise’.

De vrouw werd door de presentatoren flink te kakken gezet. “Ben je trouw aan de zender die op dat moment cash weggeeft?” en “Je bent zo makkelijk omkoopbaar!” Toch ging de vrouw er uiteindelijk met 30.000 euro vandoor. Ze was immers de eerste die de telefoon opnam.
Meteen klonk er verontwaardiging bij de andere Sunrise-kijkers, die van mening waren dat het prijzengeld de vrouw niet gegund was en er iemand anders gebeld had moeten worden, aangezien de winnares een fout antwoord gaf.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>