Ongelooflijk toeval: Kaartende bejaarden delen unieke hand kaarten

Geen hoax, wel te ongelooflijk om waar te zijn! Een viertal kaartende gepensioneerde hebben zichzelf per toeval allevier een unieke opeenvolgende reeks van dezelfde kaartsoort toebedeeld. Een kans van 1 op 2,235,197,406,895,366,368,301,559,999. De bejaarden deelde de kaarten op de normale manier uit, de gebeurtenis is dus absoluut toeval. Zelfs zo’n groot toeval dat dit zeer waarschijnlijk de enige keer is dat het toeval plaatsvindt. De kaartende bejaarden halen er zelfs de Russische pers mee.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Ongelooflijk toeval: Kaartende bejaarden delen unieke hand kaarten

  1. Pingback: HOAX.RADIO: Herken de hoax op Qmusic | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>