Hoax history: BMW besturen met Nokia mobiel (YouTube)

In HOAX history een overzicht van de meest legendarische hoaxen uit de geschiedenis.

Nadat twee nerd-Chinezen het voor elkaar hadden gekregen de luxaflex, de lampen van hun appartement en een trommelkonijn op afstand met hun mobiele telefoon te besturen, vonden de twee Aziaten het tijd voor een serieuze computerhack.

Na twintig dagen programmeren hadden ze het dan eindelijk voor elkaar. Het tweetal is erin geslaagd de Nokia C7 om te bouwen tot een afstandbediening voor een BMW. De hamvraag, zijn deze twee Chinezen echt zo slim of belazeren ze de boel met een dikke Symbian hoax?

Meer grote hoaxen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>