Spook betast naakte slapende Britse bejaarde

Een 73-jarige Britse bejaarde meent dat ze uit haar slaap gehouden wordt door een geest. Als de vrouw ligt te slapen, voelt ze onder de lakens onzichtbare handen over haar lichaam glijden. Veel bejaarden kunnen hier alleen maar van dromen, maar de Britse Doris Birch gruwelt ervan.

‘Zodra ik in bed lig, voel ik de griezelige handen. Het is net een octopus. De handen verdwijnen pas als de bejaarde een flinke schop uitdeelt”, vertelt ze aan the Mail Online, die haar relaas interessant genoeg vindt om een plek op haar website te gunnen.

Birch heeft al van alles geprobeerd om van de vervelende geest af te komen. Zelfs wanneer ze zonder deken sliep, schudde het matras. Uit laatste noodzaak verving de vrouw haar gehele matras en bed. Ook schakelde ze meerdere paragnosten in, maar niets hielp de radeloze vrouw: “Ik ben doodsbang, ik krijg er gewoon de kriebels van”, aldus de vrouw.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>