‘Drinken kraanwater veroorzaakt homoseksualiteit’

De burgemeester van de Peruaanse stad Huarmey is diep bezorgd over de hoge concentratie strontium in het leidingwater van zijn stad. Burgervader Jose Benitez meent dat dit molecuul bij overmatige consumptie van elke man een homo maakt, zo meldt Pink News.

Sinds kort wordt het drinkwater van Huarmey toegevoerd vanuit Tabalosos. Een stad waar volgens de gemeentelijke registratie 14.000 homoseksuele mannen wonen. Volgens burgemeester Benitez is dit aantal te wijten aan de hoge concentratie strontium in het drinkwater: “Strontium breekt de mannelijke hormonen af en maakt van elke man een zacht ei.”

De burgemeester is er stellig van overtuigd dat nu het leidingwater uit Tabalosos komt, het niet lang zal duren voordat de mannelijke inwoners van zijn kant ook gay zullen worden.

De bizarre mening van de burgemeester wordt door de verschillende Peruaanse media overgenomen. Een Peruaanse decaan van de faculteit van Farmaceutische Scheikunde van de universiteit van Lima zet de waanbeelden van de burgervader recht. Voor de Peruaanse radio verklaarde hij dat grote concentraties strontium in het lichaam uiteindelijk kunnen leiden tot botkanker, bloedarmoede of cardiovasculaire complicaties. “Maar nooit tot homoseksualiteit”.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Drinken kraanwater veroorzaakt homoseksualiteit’

  1. Bidetloze

    Dat is allemaal de schuld van die Fransen. Zij hebben de Bidet uitgevonden en als je als man daar op gaat zitten, krijg je vanzelf een staal in je anus, waardoor er eerder ongekende lustgevoelens worden ophewekt. Ik heb er zelf geen last van, want ik heb geen bidet.
    …Uhhhh…vrouwen hebben echter wel een douchekiop…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>