Krant zuigt recensie George Michael uit duim

”Het was een van Michael’s beste concerten ooit. Het hele publiek ging volledig los en uiteraard ontbraken ook de nummers ‘Freedom’ en ‘I’m Your Man’ niet en dan die lichtshow en 3-D effecten, uitzinnig!”, zo pende een verslaggever van de Oostenrijkse Krone Zeitung deze week een recensie van George Michaels concert in Wenen op.

Het concert heeft echter nooit plaats gevonden. Een woordvoerder van George Michael kondigde om 17u15 aan dat de superster zich genoodzaakt zag het concert af te blazen omdat hij ziek was.

Schaamteloos gevalletje van duimzuigerij en dat was niet de eerste keer. De Krone Zeitung ging in 2008 ook al in fout, toen ze een verslag plaatste van een verkiezingsdebat dat nog moest plaatsvinden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>