Buitenaards wezen doet kiekeboe in South Park

 

Al jaren is het traditie dat Kenny elke South Park aflevering het loodje legt, grapje van de makers. Een Amerikaan zonder hobby’s ontdekte echter nog een andere running gag: een alien. Het buitenaards wezen duikt in iedere aflevering op steevast in een andere gedaante of als patroon op de achtergrond.

en zo gaat het dus nog wel even door, klik hier voor alle fotos.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>