Niets onthullende Naaktfoto’s Lindsay Lohan zijn nep

Het boek is dicht, zaak gesloten. De kiekjes waarop Lindsay Lohan poedelnaakt en met afgewend gezicht poseert op een glimmende motor zijn hartstikke nep. De foto’s gemaakt door Harvey Edwards kwamen ruim een jaar geleden in omloop, veel op sensatie beluste entertainmentsites trapte erin.

Volgens mevrouw Lohan heeft ze nooit voor Edwards geposeerd. Laat staan dat ze voor die vreemde fotograaf haar kleren uit zou trekken, zo meldt gossipcop.com. We vragen ons echter af waar Miss Lohan zich druk over maakt, op de foto mag dan een naakte vrouw staan, van haar cruciale delen is niets, maar dan ook helemaal niets te zien.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>