Jezus doet kiekeboe in kiezel

 

De Amerikaanse Sonia Chamberlain was stomverbaasd toen ze tijdens een wandeling in een gebergte in Arizona een steen vond. Geen normale Ā steen, in de kiezel meent de vrouw het gezicht van Jezus Christus zelf te zien. De 63-jarige vrouw beweert bovendien dat de steen een teken van God is.
Hoe bijzonder ze haar vondst ook vindt, toch gaat de vindster het steentje verkopen, zo vertelt ze aan the Daily Mail: “Om anderen ook van het wonder te laten genieten”, aldus de wandelaarster. Een uitspraak die absoluut een leugentje om bestwil is. De vrouw weet best dat er met de verkoop van goddelijke geedsverschijningen grof geld te verdienen is. Een tosti met het gezicht van de maagd Maria bracht een aantal jaar geleden bij een veiling op eBay een slordige 28.000 dollar op.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>