Brabantse scholier zet seksfantasie op Internet

Een leerling van het Oelbertgymnasium in Oosterhout is vrijdag naar huis gestuurd omdat hij een aantal erotische verhalen op internet had gezet. In de verhalen heeft de scholier seks met meisjes uit zijn klas. Op de voorkant staan alle meisjes met foto afgebeeld, ook de namen zijn niet gefingeerd. Wie dacht dat de verhalen echt gebeurt zijn heeft het mis, ze zijn ontstaan in het fantasievolle brein van een vijftienjarige puber en dat terwijl zijn minderjarige klasgenootjes nietsvermoedend naast hem in de klas zaten.

En zo kan het dat ene Lars B. de waarschijnlijke schrijver (iedereen kan zijn naam erboven hebben gezet) van de verhalen vrijdag boven Johan Cruijff  trending topic is op twitter.

We citeren:
Ik keek uit naar de geweldige avond met Yvonne, die me voor de boeg stond, maar er moesten nog wel een paar voorbereidingen worden getroffen: daarvoor had ik Tessa en Nena uitgenodigd. Zij zouden voor het ‘voorspel’ zorgen. Daar stonden ze dan, klaar om uitgekleed te worden. Ik wachtte daarom ook niet langer en begon ze een voor een van hun kleren te ontdoen. Tijd om die twee goddelijke  lichamen aan het werk te krijgen: ‘Nou, begin maar eens met de show’, en ik zette de camera die ik had opgesteld aan.

Ook de andere hoofdstukken met de titels: een geweldig triotje, een geile middag, de bijles, het rollenspel, mijn lieve Jasmijn en  Tessa in Carola’s huis beloven literaire hoogstandjes.

Op twitter is zijn de hete verhaaldjes een veelbesproken onderwerp. De reacties lopen uiteen. Volgens sommigen is de jongen een absolute held en succesvol schrijver in wording. Anderen hebben minder respect voor wat ze noemen ‘zieke fantasieën van een gefrustreerde idioot’

Het gymnasium in Oosterhout heeft nog geen idee hoe ze verder met de zaak moeten omgaan, aldus het Brabants Dagblad.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>