Hoax history: Obama trapt deur in

In HOAX history een overzicht van de meest legendarische hoaxen uit de geschiedenis.

Wie dacht dat Obama nooit eens zijn geduld verliest en nooit woedend wordt, in onze mailbox vonden we deze week deze onthullende footage, waarop een rood aangelopen Obama na een verhitte toespraak een deur intrapt. De beelden zijn nooit op televisie uitgezonden, sterker nog ze zouden zijn verboden. Waar of niet waar?

Het is waar dat debatten vaak hoog oplopen. In Juli 2011 liep de president na zijn toespraak zelfs abrupt weg. De deur trapte hij niet in, dat deed alleen zijn alterego in The Tonight Show. Ook onderstaande backflip is hartstikke satire.

Meer grote hoaxen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>