‘Wereldleiders lebberen elkaar af’

De paus zoent de prominente Egyptische moslimgeestelijke Imam Ahmed al-Tayeb, Barack Obama lebbert zijn Chinese ambtgenoot Hu Jintao af en pakt vervolgens ook zijn gezworen vijand Hugo Chavez op zijn bek, de Israƫlische premier Netanyahu tongt met de Palestijnse leider Abbas, Angela Merkel geeft Sarkozy een flinke pakkerd en ook de leiders van Noord en Zuid Korea kunnen niet van elkaar afblijven. Kledingmerk Benneton laat wederom van zich spreken in een opzienbarende reclamecampagne, eens kijken wie er het eerst boos wordt. BINGO!!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>