Rechtszaak Bieberbaby gaat wel/niet door


Vanmiddag meldde verschillende bronnen dat de rechtzaak over het vermeende vaderschap van Justin Bieber zal worden afgelast. De advocaten die Mariah Yeater zouden vertegenwoordigen waren er ineens niet meer zo van overtuigd of hun cliƫnt de waarheid sprak en hebben zich teruggetrokken. Raar genoeg verkondigde de witte boorden vorige week nog geheel achter de Biebermamma te staan.

De beliebers hebben echter nog niet gewonnen. Kort twee uur nadat bekend werd dat de rechtszaak niet doorging, schrijft entertainmentsite RadarOnline dat er een nieuw advocatenteam is aangerukt en de rechtzaak gewoon doorgaat. We kunnen niet wachten tot het zover is.

Voor wie de afgelopen dagen in een grot heeft gezeten, in het volgende filmpje worden alle details nog even helder uitgelegd.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>