Google Maps legt WTF!? locaties in China bloot

Wat de hel heeft China allemaal in de woestijn gebouwd? (40.452107,93.742118) Op satellietfoto’s van Google Maps is een bizarre structuur ontdekt, die zich vrijwel in de middle of nowhere van het onherbergzame Chinees landschap bevindt.

De technologiesite Gizmodo pakt er groots mee uit. ‘Waarom bouwt China deze gigantische projecten midden in de woestijn?’ In de reacties onder het artikel pijnigen lezers hun brein op zoek naar de waarheid. Is het een geheime militaire basis? Onafgemaakte wereldstad in aanbouw? Een vergeten Maya-beschaving? Probeert China te communiceren met buitenaards leven? Of is de structuur gemaakt door buitenaardse wezens die proberen te communiceren met de mens?

De laatste mogelijkheid is dat de plekken überhaupt niet bestaan en slechts een grapje zijn van Google, waarmee de zoekmaatschappij tegelijk plagiaat probeert op te sporen. Kan jij iets beters bedenken?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Google Maps legt WTF!? locaties in China bloot

  1. Pingback: Nog meer WTF!? locaties in Chinese middle of nergens | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>