New Orleans UFO raadsel opgelost


Was het een marsmannetje, een vogel, zwerm insecten of een toch een vliegtuig. Iedereen die gaat voor de laatste keuzemogelijkheid heeft het juist. Mysterieuze lichtstreep die enkele dagen live op de Amerikaanse televisie te zien was, was een doodordinair laag overvliegend passagiersvliegtuig, misvormd door het gebruik van een speciale camera die gebruikt wordt om vertraagde sfeerbeelden te maken.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>