Courtney Stodden bewijst dat haar borsten wel degelijk echt zijn


De Amerikanen hebben een rede minder om wakker te liggen. De rondborstige actrice en zangeres Courtney Stodden bewees gisteren live op televisie dat haar borsten 100% echt zijn, hiermee ontkracht ze alle siliconen-roddels.

Wat Georgina Verbaan tijdens haar borstengate ook al deed, doet Courtney Stodden dus nu ook. Ze liet zich in de Amerikaanse televisieshow Dr. Drew’s Lifechangers door middel van een röntgenapparaat onderzoeken. Televisiekijkers die dachten haar buste in reallife te kunnen aanschouwen komen teleurgesteld thuis, het hele onderzoek speelde zich af onder een kleedje.

Voor wie geen idee heeft wie Courtny Stodden is, we praten je even bij: de 17-jarige Paris Hilton-kloon is enkele maanden geleden getrouwd met Doug Hutchinson, bekend van The Green Mile. Daarmee neukte ze zich flink omhoog, want dankzij zijn acteerlessen speelde ze al een rolletje in enkele videoclips, ook ontwikkelde ze een zangcarrière.

Courtney’s borsten mogen dan wel echt zijn, zingen kan ze nog steeds niet, zelfs met een medisch onderzoek kan ze dat niet tegenspreken.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>