‘Bigfoot in Grand Theft Auto V’

Bigfoot jagers die in de Russische regio Kemerovo de bossen doorkruisen op zoek naar de vermeende Bigfoor, doen er beter aan een spelletje Grand Theft Auto te spelen. De kans dat je in het virtuele spel een Bigfoot tegen het lijf loopt is aanmerkelijk groter als in de echte wereld.

De Bigfoot is één van de bekende verborgen verassingen die Rockstar Games voor de grap in zijn games verstopt. In de vorige editie van Grand Theft Auto zat hij ook al.

Diezelfde Bigfoot is nu te zien op het logo van een politiewagen die in de trailer voorbij scheurt. Dit zegt natuurlijk niets over de game zelf, maar het is wel een subtiele verwijzing naar de aanwezigheid van Bigfoot in eerdere Rockstar-games en wellicht dus ook GTA V, aldus PSfocus.nl.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>