Naakte Sylvie van der Vaart verrast op Facebook

Op de Duitse Facebook is een naaktvideo opgedoken waarop voetbalvrouw Sylvie van der Vaart te zien zou zijn. Schijn bedriegt, ze is het niet. Maar voor de gretig klikkende geilaards had Sylvie wel een verrassing in petto.

Facebookgebruikers werden gelokt met twee foto’s waarop te zien was dat ‘Sylvie van der Vaart’ haar slipje uittrok en haar tanden poetst. Wie op de foto’s klikt belandt eerst op een gewone fansite. Om het naaktfilmpje te bekijken, moet deze echter worden geliked. Waarna de gebruiker wordt besprongen door een Trojaans paard, dat ook nog doorgaloppeert naar al zijn contacten.

Volgens het Duitse Boulevardblad de Bild konden ruim 40.000 Duitsers de verleiding om te klikken niet weerstaan.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>