Mama van Bieberbaby: “Justin slecht in bed”


Ze is twintig, werkloos, heeft tatoeages en een piercing en is de moeder van het kind van Justin Bieber, dat beweert Mariah Yeater overigens zelf. Het tieneridool ontkent zijn vaderschap nog steeds stellig en zegt op zijn twitter dat hij alle roddels negeert.

Voor Mariah de rede om de details van het fatale slippertje openbaar te maken: “Ik ontmaagde Justin en hij kwam al na 30 seconden klaar.” Is Bieber de echte vader of heeft deze dame slechts een grote fantasie?

De twee ontmoette elkaar op 25 oktober vorig jaar, tijdens zijn concert in het Staples Center in Los Angeles. Vlak na het concert, vroeg een bodyguard haar of ze Justin backstage wilde ontmoeten. Ze volgde hem en na enige tijd wachten verscheen de toen 16-jarige Justin Bieber. Het was meteen duidelijk dat Justin iets van haar wilde, hij stelde voor naar een rustige plek te gaan, het werd de badkamer. Hij begon haar te betasten en fluisterde: ‘I want to fuck the shit out of you’. Dertig seconden later was het gebeurd: “Hij zat bovenop me, mijn benen rond hem. Ik zat op de wastafel”, vertelt Mariah.
Na het korte intermezzo zou Justin Bieber haar zijn telefoonnummer geven, hij wilde haar vaker ontmoeten. Omdat er geen pen en papier voorhanden waren, zou Justin haar nummer onthouden en haar zo snel mogelijk bellen. Mariah stemde hiermee in en verliet via de achteruitgang het concertgebouw. Een fatale fout, omdat een man die net klaargekomen is vaak nog niet eens zijn eigen naam weet te herinneren. Twee maanden later constateerde ze dat ze zwanger was.

In december komt de zaak voor de rechter. Mariah eist een vaderschapstest en een maandelijkse bijdrage. Justin Bieber ontkent alle beschuldigingen en zegt dat hij de vrouw nooit heeft ontmoet. Intussen wordt Mariah door Bieberfans met de dood bedreigd, en riskeert ze een aanklacht wegens verkrachting. Justin was immers minderjarig toen het slippertje plaats zou hebben gevonden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>