‘Omgebogen boom bewijst bestaan Bigfoot’

De autoriteiten van de Russische regio Kemerovo lijken er alles voor over te hebben om het ultieme bewijs van de Bigfoot definitief boven tafel te krijgen. Enkele weken geleden erkende de ijskoude Russische regio het bestaan van de verschrikkelijke sneeuwman, zonder dat daarvoor enig wetenschappelijk bewijs was geleverd. Sindsdien worden wekelijks sporen gevonden.

Russische onderzoekers beweren nu het sterkste bewijs tot nu toe te hebben gevonden: afgeknapte bomen, zoals deze alleen door de verschrikkelijke sneeuwman zouden zijn omgebogen.

De 70-jarige bioloog John Bindernagel meldt in The Sun: “De bomen kunnen onmogelijk door mensen of andere diersoorten omgebogen zijn. De bioloog vindt het jammer dat zijn vondst door weinig mensen serieus wordt genomen: “Ik ben veel te oud om deze verschijnselen verder te bestuderen, het zou fijn zijn als iemand dit overneemt.” We vragen ons af of een jonge onderzoeker deze bizarre ontdekkingen van de bejaarde onderzoeker wil overnemen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>