Onthulling: ‘WTC 7 stortte in na brand’


Gebouw nr. 7 was de derde kantoortoren dat op 11 september 2001 in een berg puin veranderde. Jarenlang was de mysterieuze instorting voer voor complottheorieën. Het gebouw had nooit zo snel kunnen instorten en zou daarom zijn opgeblazen met explosieven, bovendien werden ooggetuigen weggehouden van de rampplek en werd het ineenstorten op de radio –erg verdacht- eerder gemeld zou zijn dan het in werkelijkheid gebeurde.

Allemaal gezemel, deze week doken er nieuwe beelden op waarop te zien is dat WTC 7 in brand staat en uiteindelijk instort, net als de Amerikaanse regering altijd al beweerde. Zie meer details bij the Daily Mail. Echte complotfetisjisten menen uiteraard dat dit filmpje pure trucage is.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>