‘Ufo’s zeggen kiekeboe tijdens rugbywedstrijden’


Voor diegene die de wedstrijd volgde was het knipperende lampje niet eens te zien, maar de geoefende believer, ziet verdachte vliegbewegingen uiteraard direct. Toen NBC in een live-schakeling na reclame opnieuw naar de wedstrijd overschakelde, zagen oplettende kijkers in een vreemd ding voorbij flitsen. Zes seconden later verschijnt er zelfs een tweede object.

Wie weet wat het is mag het zeggen. Amerikaanse paranormale experts houden het voorlopig nog op een ‘unidentified flying object’. Heel toevallig, ook in Arizona wordt tijdens een rugbywedstrijd een ufo gezien.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Ufo’s zeggen kiekeboe tijdens rugbywedstrijden’

  1. Pingback: New Orleans UFO raadsel opgelost | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>