‘Yeti en Bigfoot bestaan voor 95%’


Toen zichzelf erkende Yeti-wetenschappers begin oktober in de Russische regio Kemerovo enkele haren, voetstappen en zelfs het bed van een Yeti ontdekte was dit voor de lokale autoriteiten de rede het bestaan van het mythische bergwezen te erkennen.

Na onderzoek van de gevonden haren is nu ook de Russische universiteit van Sint Petersburg er voor 95% van overtuigd dat de verschrikkelijke sneeuwman echt bestaat, sterker nog de Amerikaanse Bigfoot bestaat ook. De Russische universiteit deed het onderzoek in samenwerking met Amerikaanse collega’s van de Idaho Universities.

Onder de microscoop werden de Russische Yeti haren vergeleken met Amerikaanse Bigfoot haren, de structuur van de haren bleek identiek. Professor Valentin Sapunov had de eer de revolutionaire onderzoeksresultaten publiek te maken. “We zijn uiterst zorgvuldig te werk gegaan. De haren zijn besproeid met diverse chemicaliën, in alle gevallen reageerde beide proefmonsters identiek.”

De volgende stap is nu om de genetische code van de Yeti en de Bigfoot vast te stellen, dit is een zeer moeilijk proces dat waarschijnlijk veel tijd kost. “Het is misschien nu nog moeilijk te geloven, maar ik weet zeker dat onderzoekers snel een Bigfoot of Yeti in levende lijve zullen ontmoeten.” Wellicht moeten de onderzoekers de Amerikaan die bovenstaand filmpje maakte eens bellen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>