Victoria Beckham ziet ufo

 

Het gezin Beckham maakte onlangs enkele angstige uurtjes mee, de ex-spice girl twitterde dat ze ervan overtuigd was dat er een ufo boven haar huis zweefde. Haar honderden volgers stelde haar echter gerust, dat het echter maar de maan was.

Enkel haar persoonlijke kapper Ken Paves joeg Beckham en haar kids nog meer op de kast. “Een UFO boven Beckhams’ huis. Grijp je kinderen Victoria en REN-REN!”, twitterde de rellende haarnicht. Gelukkig keerde de rust snel weer terug in huize Beckham en ging Victoria over op de orde van de dag, lekker beppen over de jurk en schoenen met haar vriendin Eva Longoria.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Victoria Beckham ziet ufo

  1. M v Mars

    Jazeker, die UFOKezen kijken wel mooi uit om die Victoria Bechham mee naar hun ruimteschip te tronen; want weet je wel wat zo’n type aardbewoonster aan onderhoud kost? Nou zij, die UFOKezen dus wel!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>