Amerikanen zien levensgrote Legoman aan voor UFO


Op het strand van Siesta Key in Florida is dinsdagnacht een 2,5 meter groot Lego-mannetje aangespoeld. Het is nog onduidelijk waar het groot uitgevallen stuk speelgoed vandaan komt. Op zijn borst staat ‘No Real Than You Are’ en op zijn rug de naam ‘Ego Leonard’.

Voorbijgangers die het gevaarte dinsdagnacht het strand zagen naderen, vermoedden eerst dat een ufo-invasie op handen was: “I kind of think it was from the UFO people”, vertelt een vrouwelijke voorbijganger aan een verslaggever. Ze is niet de enige, een man zegt dat hij denkt dat het gevaarte iut de lucht is komen vallen: ‘I figured he probably fell down from up above somewhere’.

Maar de meeste voorbijgangers zijn iets nuchterder. Want wie is er nu bang voor zijn lievelingsspeelgoed? De politie heeft het beeld reeds in beslag genomen, maar weet nog niet wat ze ermee aan moet. Lego zelf beweert er niets te maken mee te hebben. Als niemand het beeld komt opeisen, mag eerlijke vinder Jeff Hindman het beeld hebben, hij weet alvast wel wat hij ermee zou doen. “Ik zet het op eBay. Lekker geld verdienen…”

Het is niet de eerste keer dat er ergens spontaan een legomannetje aanspoelt. In 2007 spoelde een gelijksoortige Legoman aan op het strand in Zandvoort en een jaar later in Engeland.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>