Euro redden? Berlusconi droomt liever van bunga bunga met knappe blonde Deense premierette

Zelf als de euro dreigt om te vallen, kan Berlusconi zijn ogen niet van de vrouwtjes afhouden. Gisterennacht betrapte de televisiecamera’s hem toen blik afdwaalde naar de bilpartij van zijn Deense collega Helle Thorning- Scmidt. Hij had de blondine waarschijnlijk maar wat graag uitgenodigd op één van zijn bunga bunga feestjes. Want de aantrekkelijke premier is grappig en houdt van een biertje. Ook weet ze wel raad met een vette bbq-worst en brengt ze zowel mannen als vrouwen in extase. Het gerucht gaat zelfs dat ze eens in haar blote kont een toespraak hield en er in een zomers hemdje uiterst appetijtelijk uitziet. Wat zou de Italiaanse premier gebaald hebben dat hij onlangs verklaarde dat zijn bunga bunga feestjes slechts onschuldige seksloze dinerdansants waren.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Euro redden? Berlusconi droomt liever van bunga bunga met knappe blonde Deense premierette

  1. Pingback: Voor de laatste keer lachen met Berlusconi (de filmpjes) | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>