HOAX.RADIO: ‘Snelwegschutter is terug’

Elke dinsdagnacht is uw blogger van hoax.blog.nl  te horen op Radio 1 in de zendtijd van WNL.

Is de snelwegschutter terug van weggeweest of zijn de nieuwste meldingen van kapotte autoruiten slechts toevallig? Maandagochtend kreeg Nick van Dien (55), redacteur bij het AD, op de A13 ter hoogte van Delft de schrik van zijn leven toen de achterruit van zijn Seat Leon met een klap versplinterde. Zou de mysterieuze schutter werkelijk weer actief zijn of heeft hij misschien wel nooit bestaan en hoe zit het eigenlijk met het politieonderzoek? Luister hier de aflevering terug.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “HOAX.RADIO: ‘Snelwegschutter is terug’

  1. Pingback: HOAX.RADIO: Aarde verwelkomt 7 miljardste bewoner | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>