Geen nieuwe datum einde van de wereld

De Amerikaanse radiodominee Harold Camping, die voor afgelopen vrijdag het einde van de wereld voorspelde komt niet met een nieuwe datum.

In The Christian Post zegt de radiodominee dat hij zich terugtrekt en geen uitspraken meer zal doen. Camping laat ook weten dat hij enkele dagen voorafgaand aan 21 oktober al twijfelde over de precieze datum waarop het einde van de wereld zich zou voltrekken. Na vier mislukte voorspellingen beweert hij nu dat niemand kan weten wanneer de aarde uiteindelijk zal vergaan.

Camping voorspelde dit jaar tot twee maal toe het armageddon. Eerst op 21 mei en daarna op 21 oktober, in beide gevallen gebeurde er niets. Eerder noemde hij 21 mei 1988 en 6 september 1994 als data voor een alles verwoestende aardbeving. Camping is nog steeds teleurgesteld dat er op de door hem voorspelde data niets gebeurde.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Geen nieuwe datum einde van de wereld

 1. hallo

  gelukkig is die gestopt maar ik wens em wel veel sterkte door dat die geen beroerte meer krijgt maar dat hij zijn laatste jaren rustig temoet kan gaan

    /   Reply  / 
 2. serg

  Dat wist ik niet. Dank je wel! Ik speelde vroeger alleen hier roulette – Maria Spellen
  . Ik heb nooit een probleem gehad met de desktop client. Good luck!

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Horrorwinter des doods of regenachtige kwakkelwinter? | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>