HOAX.RADIO: Herken de hoax op Qmusic

Elke zondag tussen 12 en 3 op Qmusic, brengen we je op de hoogte van het allerlaatste nepnieuws. Herken jij de hoax, uit deze drie bizarre berichten? De oplossing hoor je bij Joey van der Velden op Qmusic. Luister hier het item terug.

Man krijgt per ongeluk pantoffel van 2 meter lang
Een Engelsman die bij een Chinese schoenenfabriek een pantoffel bestelde, keek raar op toen hij zijn bestelling ontving. In plaats van een slof in Engelse maat 14,5 (Europese maat 49) kreeg hij er één in maat 1450 toegestuurd. De Chinezen hadden de komma over het hoofd gezien. Het ding was 2 meter lang.

Kaddafi droeg een pruik
De wilde zwarte haardos van Kaddafi blijkt niet helemaal puur natuur te zijn geweest, maar was in feite een pruik. De ijdele oud-dictator droeg het haarstuk tot aan het moment van zijn dood.

Alien gefotografeerd in Braziliaans regenwoud
De tropische Braziliaanse bossen staan bekend om hun onherbergzaamheid, nog regelmatig worden er nieuwe diersoorten ontdekt waarvan niemand het bestaan had kunnen vermoeden. Deze keer werd er echter wel een heel vreemd ‘beest’ gespot, dat nog het meest lijkt op een buitenaards wezen.

HOAX.RADIO: Herken de hoax op Qmusic 23-10-2011 by Fred Buddingh

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>