Alien zegt kiekeboe in Braziliaans regenwoud

De tropische Braziliaanse bossen staan bekend om hun onherbergzaamheid, nog regelmatig worden er nieuwe diersoorten ontdekt waarvan niemand het bestaan had kunnen vermoeden. Deze keer werd er echter wel een heel vreemd ‘beest’ gespot, dat nog het meest lijkt op een buitenaards wezen.

De Braz-alien is gefotografeerd door twee Engelse toeristen. Bij een bezoek aan een school in de buurt van het dorpje Manaus. Het is een doodnormaal vakantiekiekje, totdat je goed in de achtergrond kijkt. Wie dit doet ziet bij een boom de gestalte van een klein wezen met vlak daarnaast een blauw licht.

‘Duidelijk een buitenaardse bezoeker,’ aldus Michael Cohen, een Engelse ufo-onderzoeker. Hij zegt dat ‘het heel logisch is dat aliens zich laten zien in de Braziliaanse regenwouden, want het is er namelijk lekker warm. Het gebied in de Amazone staat volgens Cohen bekend als een UFO-hotspot.

Update: Klik hier voor de bewegende beelden

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Alien zegt kiekeboe in Braziliaans regenwoud

  1. Pingback: FILMPJE: Braz-alien bewijs buitenaards leven? | Hoax

  2. Pingback: HOAX.RADIO: Herken de hoax op Qmusic | Hoax

  3. Pingback: Braziliaanse alien toch wel bewijs bestaan buitenaards leven? (YouTube) | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>