Oeps, SBS twittert Beatrix een hersenbloeding

Terwijl de twitterpaniek losbarst heeft SBS de tweet alweer verwijderd. Shownieuws verklaart zich inmiddels nader: “Er is iets aan de hand bij het UMC Utrecht. Zij hebben bij het ziekenhuis een serie geblindeerde auto’s zien rijden met veel politie erbij. Via Twitter wordt er gespeculeerd dat het wellicht om een koninklijk bezoek gaat. Het UMC doet hier echter geen uitspraken over. De Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) zegt het niet te kunnen herleiden tot het Koninklijk Huis.”

Via Twitter biedt SBS ook zijn excuses aan: ”Vanmiddag zijn via het Twitter account van Shownieuws per abuis onjuiste mededelingen op de timeline gezet over Koningin Beatrix.””Wij betreuren dit ten zeerste en bieden onze excuses aan.” Au!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>